/
Proces

PROCES

PROCES

ETAPELE PROIECTULUI

Ne dorim sa cunoasteti inca de la inceput care sunt pasii prin care vom trece si atunci cand lucra impreuna, pana cand mobilierul va ajunge la dumneavoastra acasa. Din acest motiv, am definit  procesul pe care il urmam la fiecare proiect, pentru a sustine o colaborare eficienta si productiva pentru ambele parti si a realiza un mobilier la comanda pe gustul dumneavoastra.

ACCENT PE COMUNICARE
Pe tot parcursul proiectului. Aveti o noua idee? Ne dorim sa stim despre ce e vorba, iar daca are sens si se potriveste, o vom pune in aplicare.
PRIMA DISCUTIE
Pe parcursul acesteia, incercam sa aflam toate detaliile: ce functionalitati trebuie sa indeplineasca mobilierul la comanda dorit, stilul si cromatica dorita, cum arata spatiul care trebuie mobilat.
REALIZAREA MASURATORILOR
De aceasta operatiuni ne ocupam personal, pentru a ne fi siguri ca avem cotele corecte. Recapitulam ideile discutate si le optimizam in functie de spatiul disponibil.
mobilier la comanda
mobilier bucuresti
OFERTA DE PRET SI TERMENELE DE LIVRARE
Stabilim termenele de livrare in functie de complexitatea si timpul efectiv necesar productiei mobilei. Suntem profesionisti si producem mobilierul intotdeauna la termen.

Deoarece fiecare proiect este unic, pretul final reflecta toate resursele implicate in realizarea mobilierului: echipa, materialele utilizate si accesorizarile alese dumneavoastra.
TRANSPORT SI MONTAJ
Avem flota de masini gata sa transporte mobila in conditii de siguranta! Garantam ca produsele tale vor ajunge la destinatii fara surprize neplacute.

Dupa transport, va oferim servicii profesionale de montaj, astfel ca mobila dumneavoastra sa se incadreze perfect in locul in care v-ati dorit. Cu echipa specializata Boemia veti produsul gata functional fara batai de cap.
Boemia
MOBILA LA COMANDA BUCURESTI SI ILFOV

Doriti sa discutam despre proiectul dumneavoastra?

DATE DE CONTACT

suna acum